Activiteitenprogramma 2019/2020

 

Hieronder is nog het programma van 2019/2020 weergegeven. ten gevolge van het coronavirus is er (nog) geen programma 2020/2021 gemaakt. Let vooral op de nieuwsbrief voor activiteiten die worden aangeboden.

 

Algemene opmerkingen
Uit onderstaande programma blijkt dat de Activiteitencommissie van de afdeling Rheden/Rozendaal in samenwerking met PCOB erin is geslaagd om u elke maand van dienst te zijn met afwisselende lezingen, interessante voordrachten en/of diapresentaties alsook gezamenlijke etentjes, reizen, bijeenkomsten e.d.

Adressen waar de lezingen of activiteiten worden gehouden:
De Steeg - Parkhuis, Parkweg 5
Rheden - Dorpshuis, Meester B. van Leeuwenplein 3
Velp - De Elleboog, Nieuw Schoonoord 2

Vervoer
Als opgave en/of vervoer naar een KBO/PCOB-activiteit is vereist, kunt u de contactpersonen op de pagina 'Bestuur en contactpersonen' raadplegen.

Bereidwillige chauffeurs + auto zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij voornoemde contactpersonen.

 

 
   

DIVERSEN 2019/2020

Fietsen

Fietsen houdt senioren jong en vitaal en…. zij zien veel meer van de omgeving

Elke dinsdagmiddag verzamelt zich een groep sportieve fietsers bij de hoofdingang van Dienstencentrum Nieuw-Schoonoord 2 - Hoofdstraat te Velp voor een tocht van 25 à 30 kilometer. Wie zich wil aansluiten is, zonder enige verplichting, van harte welkom. Vertrek 13.30 uur.

 

Wandelen

Houdt u meer van wandelen? Dan kunt u het hele jaar door deelnemen aan milieu- en natuureducatieve wandelingen onder leiding van deskundige natuurgidsen van het IVN (Instituut Voor Natuureducatie en duurzaamheid). De afdeling Oost-Veluwezoom is actief in de zeven dorpen van de gemeenten Rheden en Rozendaal en brengt u op plaatsen waar u nog nooit geweest bent. Vraag het volledige programma aan onder telefoon-nummer: 0313 - 422555 of stuur een e-mailbericht aan: secretaris@ivnoostveluwezoom.nl

Filmnieuws

Ook in het komende seizoen biedt ‘Filmhuis Dieren’ ‘Theothorne’ aan het Callunaplein 77 de mogelijkheid om eens lekker een bioscoopje te pikken. Gezellig in de middaguren in plaats van ‘s avonds en het geeft bovendien het gevoel van ontmoeting tijdens een spannende of romantische filmbeleving. Doorgaans worden de voorstellingen op de 4e dinsdag van de maand om 14.00 uur vertoond (kassa vanaf 13.00 uur geopend). De toegangsprijs bedraagt € 7.= p.p. met - voorafgaand aan de film - een gratis kopje koffie/thee. Aankondiging van de voorstellingen treft u aan in onze maandelijkse Nieuwsbrief en de diverse streekbladen; maar kijk ook op www.filmhuisdieren.nl